Porispere 4.-6.8.2017 Porin Kirjurinluodossa

Porispere Camp

Kun jalat alkavat painaa, on hyvä käydä lataamassa akkuja ennen uutta päivää! Porispere järjestää tänä vuonna oman leirintäalueen, joka sijaitsee aivan festivaalialueen kupeessa idyllisessä Kirjurinluodossa.

Leirintäalueen paketit ovat myynnissä Lippupisteen kautta.

Telttapaikka

Hinnat:
27,5€/vrk/hlö
42,5€/2vrk/hlö

Alue on rajattu alue, jossa on vartiointi sekä wc:t ja suihku.

Vaunu- tai matkailuautopaikka

Hinnat:
Paikkamaksu 32,5€/vrk tai 47,5€/2vrk

Paikkamaksun lisäksi 10€ henkilömaksu, joka veloitetaan saapumisen yhteydessä retkikunnan henkilömäärän mukaan. Hinta sisältää sähkön, sekä leirintäalueen wc:n ja suihkun käytön.

Leirinnän yleisinfo

Leirintärannekkeen saat saapuessasi kuittia vastaan Porisperen pääportilta lipunmyynnistä. Lipunmyynti aukeaa perjantaina 4.8. klo 12 ja lauantaina 5.8. klo 11. Leirintä aukeaa perjantaina 4.8. klo 14 ja sulkeutuu su 6.8. klo 14. Festivaalin aikana leirintäalue on auki 24h.

Palvelut

Leirinnässä ei ole omaa kauppaa tai kioskia. Lähimmät kaupat ja muut tarvittavat palvelut ovat kävelymatkan päässä leirintäalueelta. Kysy tarkempia ohjeita leirinnän henkilökunnalta.

Turvallisuus

Leirintäalueella on noudatettava kaikessa käytöksessä huolellisuutta ja huomaavaisuutta toisia festarivieraita kohtaan. Alue on vartioitu, mutta turvalliset toimintatavat tulee jokaisen huomioida kaikessa toiminnassa aina ruoanlaitosta virvokkeiden nauttimiseen. Mikäli leirinnässä havaitaan turvallisuusriskejä, niihin puututaan aina välittömästi. Ilmoitathan henkilökunnalle, mikäli törmäät tällaiseen tilanteeseen.

Ikäraja

Leirintäalueen ikäraja 18 vuotta tai laillinen huoltaja mukana alaikäisille. Saapumisen yhteydessä varaudu todistamaan ikäsi.

Leirinnän yhteystiedot

Yhteydenotot kaikkiin leirintään liittyvissä asioissa: majoitus@porispere.fi, tai puhelinnumeroon: 0400 621 121.