Info

Info
Saapuminen
Festivaalialue
Porispere Camp
Majoitus
Turvallisuus
Liput ja sisäänpääsy
Alkoholi
Lavan edusta
Ensiapu ja poliisi
Ikärajat
Ympäristö
Löytötavarat

Info


PORISPERE 2021 JÄRJESTETÄÄN!

Porista tärähtää nyt riemukkaita uutisia! Kolmepäiväinen Porispere-festivaali järjestetään tutulla paikalla, Kirjurinluodolla Lokkilavan ympäristössä 30.7.–1.8.2021. aikana. Porisperen kaikki lippukategoriat ja päiväkohtaiset liput ovat parasta aikaa myynnissä. Lippujen määrä on kuitenkin aluksi rajoitettu, kunnes viranomaisten linjaukset muun muassa mahdollisista turvaväleistä ja väkimäärärajoituksista tarkentuvat. Mikäli tautitilanteen kehitys jatkuu suotuisana ja isompi kapasiteetti sallitaan, lippuja lasketaan myyntiin lisää.

Festivaalijohtaja Harri Vilkuna toteaa, että viimeaikaisten uutisten, tautilanteen paranemisen ja hyvällä vauhdilla etenevän rokoteurakan johdosta organisaatio uskaltaa vihdoin kääriä hihat kokonaan ylös ja lähteä puskemaan vuoden 2021 Porisperea maaliin asti.

“Järjestyksessään kymmenettä Porispereä on tehty kyllä melko erikoisissa merkeissä. Paljon on puhuttu kansan patoutuneesta tarpeesta päästä tapahtumiin, mutta todella massiivinen pato on kasattu meidän alan ihmisten eteen. Ikävä tekemään ja esiintymään on ollut valtava. Nyt odotellaan kiivaasti viranomaisilta tietoa siitä, että millaisin järjestelyin voidaaan Porispere toteuttaa, tehdään sitten niin kuin käsketään ja sillä mennään. Tämän vuoden osalta julkaisemme nyt ison osan artistikattauksesta ja täydentelemme sitä sopivilla herkuilla tilanteen niin salliessa”, hän kertoo.

Ohjelmisto on ymmärrettävistä syistä kokenut muutaman takaiskun, sillä maailmalla yhä sitkeästi jylläävän pandemian vuoksi useat kansainväliset artistit ovat peruuttaneet ja siirtäneet kiertueitaan. Porisperen osalta tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että Kirjurinluodolla ei ulkomaan staroja tänäkään vuonna nähdä. Jo julkaistuista artisteista Anthraxin kanssa neuvotellaan parhaillaan korvaavasta keikasta vuoteen 2022. Myös kotimaisista nimistä Tehosekoitin-yhtye siirtää Porispere-vierailunsa vuoteen 2022.

Terveys- ja turvallisuusseikat on otettu Porisperessa huomioon erityisen tarkasti, ja ne noudattelevat ajantasaisia ohjeistuksia. Ohjeita päivitetään sitä mukaan, kun viranomaisilta tulee uusia suosituksia sekä säädöksiä.

Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan tapahtumaan. Jos tämän vuoden Porispere joudutaan perumaan, niin liput voi siirtää sellaisenaan edelleen vuoteen 2022 tai vaihtoehtoisesti palauttaa ne. Mikäli henkilö syystä tai toisesta ei halua osallistua tämän kesän tapahtumaan, on lippujen siirtäminen ensi vuoteen mahdollista. Siirto tulee tehdä 1.-7.6.2021 välisenä aikana Lippupisteen asiakaspalvelun kautta.

Porispere 2022 järjestetään 5.-7.8.